Thursday, July 17, 2008

herbalife x berkesan????

baru2 ni cikjah terserempak dgn member lama (kat 5 thn x jumpe sejak zaman u)... sbb dia x pernah jumpa cikjah lps beranak, dia x notice la apa2 perubahan... kebetulan plak si member ni badan naik semacam... then cikjah tanya la, kenapa naik, x pernah cuba ke produk pelansingan... dia pun bukak cerita... try produk ni, produk tu & cikjah tergezut dia mentioned pernah try herbalife...

then cikjah tanya what happened with your herbalife? cikjah pun cerita la cikjah lps beranak bdn naik & skrg dh turun 8kg... si member ni x percaya... dia kata dia amik herbalife ni x berkesan... so cikjah pun bertanya pd dia cmne dia mkn herbalife... ini lah jawabnya...

member: i minum shake 2 kali sehari mcm yg disyorkan la

cikjah: plain water u minum banyak x?

member: plain water pun i amik banyak la jugak... asyik ke toilet je..

cikjah: cuba u bgtau dlm sehari tu u mkn ape?

member: ooo.. pagi i minum shake... kul 10am i mkn la kuih ke..klu lapar lg, i order roti canai... lunch i makan mcm biasa je... petang plak lebih kurang kul 4 i mkn goreng pisang... eh, sedap tau goreng pisang kt cafe opis i... u should try cikjah... klu xde goreng pisang, i makan rojak... then kul 7pm, i amik la shake...then klu rasa lapar, i mkn maggi ke, nugget ke fries ke... but in between meal tu i minum air banyak2 & teamix...

cikjah: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (dlm hati: patut x berjaya pun..then perbualan psl HL terhenti setakat iteww saja...)

sekian...

3 comments:

Cik Emi said...

ooooooooooooooooo

padan la... hurmmmm mujor ngaku kan..

ada org tanak ngaku and salah kan products!

angah said...

tak dapek den nak nolong huhuhu

Angah dah turun 9kg alhamdulillah

Cik Jah said...

cik emi...haah...klu x menjadi mesti ader something wrong kat dia punye menu harian...ekekek...

angah...caya lah...lps ni bulih la angah pakai kebaya gi opis...nnt org tgk fuyooo...ado mana ni yg mengancam sgt nih?