Monday, June 16, 2008

nak tambah berat badan

hari sabtu yg lepas, cik jah terima a phone call drp encik z... encik z ni berhajat utk menambah berat badan..mula2 cik jah ingat salah dengar ke hape sbb selalunya org cari cik jah utk turunkan berat... so, smlm cik jah sempat la jumpa encik z & menerangkan function2 shapework nih... tunjuk sekali sample Formula 1 & Formula 3 pd encik z.. encik z ni bgtau dia pernah la cuba produk dr johor... now, org yg jual produk pd encik z dh x jual lg produk tu sbb customer dia komplen x berkesan... apabila encik z berhenti abmik produk tersebut, beratnya kembali menyusut...tu yg encik z nak mencari produk lain...

encik z telah membuat keputusan yg tepat dgn memilih herbalife.. dengan nutrisi selular herbalife, ia mampu menambah berat badan... fyi, encik z merupakan seorang yg mempunyai tahap metabolisma yg tinggi... sbb tu badan dia tidak dpt mengumpul lemak kerana tenaga tersebut dibakar dgn cepat & dikeluarkan drp badan melalui perpeluhan...

jd encik z bertanya pd saya bagaimana produk yg sama boleh menjalankan fungsi yg berbeza2 (turun, tambah & kekal berat badan)?... well, herbalife talah dicipta bukan sebagai ubat.. ia dicipta sebagai pengganti makanan yg lengkap dgn segala nutrisi, mineral & vitamin yg diperlukan oleh badan... tetapi kpd yg nk tambah berat badan, herbalife bertindak sbg makanan tambahan yg akan meningkatkan jumlah pengambilan kalori... maka, kalori td akan bertukar kpd tenaga & sekiranya ia tidak dibakar, ia akan bertukar kpd lemak... dgn cara pengambilan 3 shake + 3 hidangan biasa = 6 hidangan sehari, sudah tentunya lemak akan terbentuk... & lemak ini akan ditukar kpd mucsle dgn pengambilan Formula 3 dlm setiap bancuhan shake...

nasihat saya kepada encik z, disiplin dgn menu, anda pasti berjaya... bg yg tidak tahu, herbalife ini adalah selamat digunakan oleh wanita yg mengandung & ibu yg sedang menyusukan bayi mereka... jarang produk di pasaran boleh diguna oleh kedua2 golongan ini... ini membuktikan bahawa herbalife selamat utk semua...

5 comments:

aQ!da said...

Cik jah.. sy amat berminat dengan herbalife.. bole dpatkan saya no. contact person bagi herbal life di Putrajaya.... pleaseseeeee10x..
nk naik kan berat badan...=(

ayu said...

same goes here..
can u give me the contact person number?
i'm in the area serdang...want to increase bout 10kg...hehe

sualshop said...

salam, sy pun nk tambah berat badan..tlg bg info cm ner nk dptkan produk nie...sy tgal di area cheras kl..ini e-mail sy sualshop@gmail.com

ila sakura said...

salam cik jah, kt mne nk dptkn produk ni kt area senai n jb yer..sy pn ad mslh nk naikkn berat bdn..huhu..help me plezzz..=(
ni email ilapurplez89@yahoo.com

Azam Rasdi said...

sy distributor herbalife, sesiapa yg ingin menambah berat bdn atau trun berat bdan dengan cara yg sihat boleh la hubungi sy di talian 014-5096085(azam) atau di fesbuk sy Azam Rasdi di email azzaboyz88@yahoo.com sy boleh memasarkn kepada anda yg berada di semua area kl. Luar dr kl pom bole dipertimbangkn....