Sunday, November 16, 2008

mobile seat

smlm g kb mall... mr. hubby memang dh lama usha menda ni... tp cuma smlm je dia terpengaruh dgn kata2 manis SA sebabnya dpt 2 free gift... katanya adiah sempena cikjah mengandung (nk tipu la tuh!!)... then dia kata lagi, bila ader mende ni, xde la bdn jd penat sgt.. oleh itu, boleh la beranakkan lg 4 org (whoaa.. ingat haku ni kilang anak ke???)

skrg mende tu ader dlm keta... motif?? bila long distance, sambil drive, boleh urut2 sekali klu letih on the way tuh...


mobile seat from ogawa... org ngandung boleh pakai yg kat seat dia je..cuma vibrate sket2


free gift...dlm dia cm ader alat yg boleh vibrate... letak kat leher klu tgh drive... wat peluk2 pun boleh gak... ikut suka la nk wat mcm mana pun...


ini mini massager... cikjah dh try utk urut betis sbb slalu kejang masa tido... x best sgt bile letak kat kaki.. tp bile letak kat kepala, baru la terasa ke'best'annya...



inilah mobile seat yg diletakkan dlm keta... motif letak kat kerusi co-driver?? aku x selesa la duduk atas dia... tinggi bebeno & ader plak mende bulat2 keras kt belakang...

1 comments:

nunya said...

cik jah, bape hengget cik jah beli mende alah ogawa tu? my hubby pun dh mcm nk trpengaruh gak dgn mobileseat tu,kt JB ni dia kate promotion RM700 biase RM900.mcm mahal la pulak...berbaloi ke?